Asiakaskokemuksia

Hyvinvoivat asiakkaat ovat parhautta. Lue mitä apua asiakkaani ovat saaneet ravintovalmennuksesta.

Apua väsymykseen ja vaihdevuosiongelmiin

Halusin ratkaisua väsymykseen, vaihdevuosiongelmiin, sekä ohjeita ja apua suoliston hyvinvoinnin edistämiseen. Soilen avustuksella ja ammattitaidolla aloimme etsiä ratkaisua moniin ongelmiini.

Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen minulle tuli luottavainen olo ja tunne, että kyllä tämä tästä. Soilen aito, välittävä ja ammatillinen ote rauhoitti mieltä. Muutimme asioita sopivassa tahdissa.

Ruokavaliota kevennettiin, luontaistuotteita otettiin avuksi tukemaan suoliston hyvinvointia sekä hormonaalista epätasapainoa. Sitä kautta kohentui myös kokonaisvaltainen hyvinvointini. Liikuntaa lisättiin myös sopivassa määrin.

Nopeasti huomasin pieniä muutoksia olotilassani ja tunsin itseni selkeästi virkeämmäksi. Soile antoi myös hyviä vinkkejä esimerkiksi siihen, miten voin taistella sokerin himoa vastaan ja miten huolehdin siitä, että juon vettä riittävästi.

Olen todella iloinen, että löysin Soilen ja sain avun oman hyvinvointini parantamiseen. Odotin tapaamistamme aina innolla ja pysyimme hyvin suunnitellussa aikataulussa.

Tänä päivänä voin paljon paremmin ja olen kiitollinen Soilelle saamastani avusta. Soile tekee työtään suurella sydämellä ja taidolla kohdata ihminen kunnioittavasti.

Lämmin suositus!

Heidi 45-vuotta

Apua vatsaoireisiin, astmaan ja ihottumaan

Minulla oli erilaisia pieniä, ärsyttäviä ja vähän epämääräisiä vaivoja kuten  vatsaoireilua ja ihottumaa. Olin saanut kilpirauhasen vajaatoimintadiagnoosin ja siitä parin vuoden päästä diagnosoitiin astma.

Tässä kohtaa alkoi huumori loppumaan, sillä pidän voinnistani hyvää huolta monin tavoin. Tiesin, että ravinnolla voidaan ainakin hoitaa astmaa. Ymmärsin myös, että autoimmuunisairauksia voi tulla lisää ja halusin ennaltaehkäistä myös näitä. Koska en halunnut käyttää lääkkeitä yhtään enempää kuin mitä on aivan pakko, niin pyysin Soilelta apua.

Teimme alkukartoituksen, jonka jälkeen sain ehdotukset ravinnon ja ravintolisien osalta. Tein tarvittavat muutokset ja noudatin ohjeita varsin säntillisesti. Teimme välitsekkejä ja vuoden jälkeen tehtiin syvällisempi tilannekartoitus. Ihottuma ja kutina olivat poissa, vatsaoireet olivat kadonneet ja astmalääkkeitä en ole tarvinnut edes kuukausittain, jos silloinkaan. Voin oikein hyvin ja tiedän mistä saan apua, jos tulee uusia kysymyksiä tai tarpeita kokonaisvaltaiselle tuelle ravintoasioissa.

Soile miettii vaihtoehtoja, kaivaa tietoa ja kullekin sopivia ratkaisuita. Hän todella haluaa ihmisten voivan hyvin!

Marjut 45-vuotta

Marjut, 45-vuotta

Apua närästykseen ja lisää energiaa

Olin Soilen ammattitaitoisessa ohjauksessa noin 6 kuukautta ja olen vieläkin ihmeissään, miten paljon elämänlaatuni parani valmennuksen ansiosta ja paranee edelleen.

Mulla oli jo ennen valmennusta halu ja motivaatio tehdä asioita oikein mutta huomasin, että tiedon puutteesta johtuen olin luullut tehneeni asioita/valintoja oikein, vaikka todellisuudessa ne olikin jotain muuta. Parasta antia oli nämä pienet ja isot faktojen korjaukset sekä tietty suurimpana juttuna se, että sain avun niihin ongelmakohtiin joihin jeesiä eniten tarvitsin. Yhtenä suurimpana ongelmana oli verensokerin heiluminen, ja ei muuten heilu enää. Toisena ongelmana oli 15 vuotta jatkunut närästys, johon löytyi myös apu.

Erittäin kiitollinen fiilis – oma elämänlaatu parani pysyvästi tämän valmennuksen ansiosta.

Jouni 46-vuotta