Oloisa Health

FLT Ravintovalmentaja®

Hyvinvointi ja terveys ovat kiinnostaneet minua niin kauan kuin muistan. Vuosien ajan seurasin vallalla olevia suosituksia ja testasin erilaisia dieettejä. Nyt voin jo hymyillä esimerkiksi epätoivoiselle painon pudottamiselle, jota yritin toteuttaa välttämällä rasvaa. Sen seurauksena sain koko elimistöni sekaisin ja sairastelukierteen päälle. Lääkärit etsivät syytä verikokein ja testein, mutta kukaan ei huomannut kysyä mitä söin ja miten pidin itsestäni huolta.

Soile Mäkinen

Vuonna 2014 elämä heitti minut uusille urille ja päädyin opiskelemaan Paula Heinosen johdolla funktionaalista lääketiedettä. Sukelsin syvälle ravintoasioihin ja kokonaisvaltainen ravitsemuksen ja kaiken muunkin elämän kattava ajattelu tuntui heti omalta. Moni asia selkeni päässäni.

Tässä ammatissa kukaan ei ole koskaan valmis. Uutta tutkimustietoa julkaistaan jatkuvasti ja pääsemme tutustumaan aina vain syvemmälle ihmisen sopukoihin ja syövereihin. Kouluttaudunkin ja päivitän tietojani funktionaalisen lääketieteen saralla jatkuvasti.

Koulutus